Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Джим Кери ще отговаря за смъртта на бившата си

отпечатай новината

12.10.2016 15:46 | Видян 2017 пъти

Джим Кери ще отговаря за смъртта на бившата си

Майката на Катриона Уайт, бившата приятелка на актьора Джим Кери, подаде иск срещу него като го обвинява в съпричастност за смъртта на дъщеря ѝ, пише BBC News.

По-рано този месец аналогичен иск подаде и вдовецът на Уайт – Марк Бъртън. През септември 2015 г. Катриона сложи край на живота си като прие свръхдоза лекарства, отпуснати по рецепта на Кери.По думите на майката, светът е длъжен да узнае истината за това как той се е отнасял с дъщеря ѝ. Бъртън също уверява, че актьорът се е сдобил незаконно с лекарствата – „Перкосет“, „Амбиен“ и „Пропранол“, злоупотребявайки със статута си на „звезда“.

Също така, по негови думи, Уайт се заразила от актьора от херпеси и гонорея през 2013 г., но той я заставил да мълчи. Адвокати на актьора отхвърлиха обвиненията, като ги нарекоха пълни лъжи. Те заявиха, че Кери няма да плаща никакви пари и делото ще бъде прекратено без удовлетворителен иск за близките на Уайт.

„Господин Кери много страда миналата година за самоубийството на жената, която горещо е обичал и е възмутително, че той трябва да премине и през този разбойнически съдебен процес“, заявила страната на ответника.

Катриона Уайт почина през септември миналата година, след като се раздели с комика. Момичето бе на 28-годишна възраст. Причината за смъртта беше свръхдоза лекарства, а до тялото ѝ бяха намерени таблетки.

Холивудската звезда Джим Кери започва да се среща с Катриона Уайт през 2012 г. Техният романс продължава няколко месеца. Близките си отношения възобновяват през май 2016 г., но малко по-късно се разделят отново.54-годишният Кери, известен с ролята си в „Маската“, „Шоуто на Труман“ и „Лъжльото“ е бил женен два пъти. Признавал е, че се е борил с депресия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !