Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Скандални снимки на Глория от ВИП Брадър

отпечатай новината

14.10.2016 12:02 | Видян 3273 пъти

Скандални снимки на Глория от ВИП Брадър

Никому неизвестната до преди влизането си в новия сезон на ВИП Брадър Глория Петкова може да разтърси и най-освободения от предразсъдъци и липса на морал с кадрите, с които по всяка вероятност се гордее щом ги е споделила с последователите си в социалната мрежа.

Моделката с анорексична визия не блести с нищо в Къщата. Единственото, което впечатлява е неизменната цигара в едната ръка и чашата с алкохол в другата, както и психическите си проблеми и кризите, които получава. Шокиращи кадри от личния ѝ профил обясняват донякъде това нейно поведение. Явно страстта й към забранените вещества граничи със зависимост. На всички снимки марихуаната е издигната в култ.
 
Пакетчета с трева, цигари с трева. Дори на един от кадрите сутиенът й изобразява листа от марихуана. Тези снимки са по-леката част от цялата галерия, споделя хотарена. На следващо фото моделката си играе със златен вибратор. Връх на цинизма е надписът „Секс с животни“. Под него Глория коментира: „В автобуса... доста ми е познато отнякъде“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !