Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Синът на Цецка Цачева жевее като принц в САЩ

отпечатай новината

14.10.2016 15:12 | Видян 3658 пъти

Синът на Цецка Цачева жевее като принц в САЩ

Синът на бившата парламентарна шефка и кандидат за президент Цецка Цачева е математически гений. Румен Данговски тотално се променил, след като спечелил стипендия за престижния Масачузетски технологичен институт и станал стажант в ЦЕРН - Европейския съвет по ядрени изследвания.

Докато живеел с родителите си, Румен бил доста свит младеж и минавал за задръстено момче. Доста време съучениците му не знаели коя е майката му, тъй като фамилното име на Румен е Данговски. Едва когато се класирал между първите трима в състезание, равностойно на математическите "Оскари" и спечелил стипендия да учи в Щатите, синът на Цецка се развихрил.

Далеч от опеката на властната си майка Данговски променил визията си и заживял като истински богаташ. Тихият младеж, който докато учел в  Софийската математическа гимназия бил срамежлив и мълчалив, изведнъж се превърнал в магнит за жените и станал душата на компанията.  Румен продължавал да заляга над учебниците, но полудял по нощния живот. Всяка вечер обикалял по клубовете, играел любимия си билярд, а много често печелел облози със състудентите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !