12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бившата на Джино: Завлече ме с 20 000 долара

отпечатай новината

15.10.2016 10:31 | Видян 2104 пъти

Бившата на Джино: Завлече ме с 20 000 долара

"Джино никога не е бил богат. Той и баща му са шофьори на камиони. Взе от мен 20 хиляди долара, когато още бяхме заедно, за да обсипва с подаръци чалгарката Джена." Това разкри пред "България Днес" Дейна Бианкалана, бившата съпруга на победителя от предния сезон на "ВИП брадър" 2015. Красивата брюнетка с италиански корени има завиден бизнес зад Океана. Тя е шеф на филиал на "Фолксфаген" и е от богата италианска фамилия.
 
Джино и Дейна се запознават в дискотекa. Той още се казва Георги, но впоследствие сменя името си на Джино. Тя е на 19 години и се влюбва бързо в любителя на високите скорости и заклет кавалер. Съгласява се да се оженят, въпреки че баща й - лют сицилианец, е против връзката им. Двамата са заедно цели 11 години. Не след дълго опасенията на таткото на Дейна се оказват основателни. Това разказа самата Дейна, която прекара 2 седмици в България, като разкри и че новата й любов също е българин.
 
"Джино така и не ми върна онези 20 хиляди долара, които му дадох уж назаем. Но какво може да се очаква от човек, който настояваше да вземе моята фамилия, когато се оженим? Навсякъде по цял свят жената носи името на мъжа, а той взе моята фамилия и не иска да я върне и сега, защото му звучала уникално", подиграва се на бившия си Дейна.
 
Дейна разкрива и че Джино за малко да я скара с баща й, след като злоупотребил с доверието на фамилията. Купил си скъпа кола на лизинг на името на татко й, след което спрял да плаща вноските. Наложило се татко Бианкалана да ходи да прибира возилото, за да не е капо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !