Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Албена Михова в тежка депресия

отпечатай новината

16.10.2016 13:28 | Видян 2095 пъти

Албена Михова в тежка депресия

Комедийната актриса Албена Михова от година и половина е сама и този факт започва много да й тежи. Депресията вече яко тресе блондинката и тя се е примирила, че ще остарее сама и в компанията на куп котки, твърди в. "Уикенд". Покрай Албена не липсвали мераклии, но нейната непокорност и дух ги плашела ужасно. След като бе зарязана от Тома, Албена имаше флиртове с няколко ухажора. Никой от тях обаче не успя да я укроти и тя отново остана сама.

„Тя не си търси сериозно гадже. Живее ден за ден. Късно и е за сватби и още деца. Синът й вече е тийнейджър и тя няма никакво желание да му ражда братчета или сестричета”, разкриват близки до актрисата. Самата Албена също неведнъж е споделяла, че няма никакво намерение отново да бута колички и да сменя памперси. Предпочита да се развива в професионална насока, а най-голямата й мечта е да открие собствена актьорска школа.
 
Заради липсата на желание за сериозни стъпки в личен план, Михова си търси мъже само за забавление. Всичко обаче са по-млади и в даден момент започват да я натискат за сватба и деца. Именно неразбирателство на тази тема раздели блондинката с Тома Здравков. Албена на няколко пъти на шега отбелязала, че няма да се сърди, ако Тома си хване някоя млада мацка, за да му роди наследници и я остави намира. С тези си приказки сама предизвикала края на отношенията им. След раздялата, тя страдала седмица-две и се върнала към нормалния си ритъм на живот.
 
В действителност, това е нищожна драма в живота на Албена, която остава сирак на 13 години и свиква да разчита само на себе си. Именно затова не може да си представи да слугува на някой друг. Така последната й връзка с футболиста Николай Колев стана със статус "отворена" и постепенно преминала само в приятелство.
 
„Тя не иска да има сериозен мъж в живота си, но все пак иска да има човек. Това противоречие много й пречи, защото всички около нея или я използват, или искат да я променят”, признават близки до актрисата. Точно за това и Албена напълно се отчайвала от силния пол. Не вярвала, че отново пак ще се влюби от цяло сърце, но пък се надявала, че поне може да се позабавлява, докато още е млада.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !