Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Веско Маринов станал дядо тайно

отпечатай новината

17.10.2016 13:08 | Видян 1829 пъти

Веско Маринов станал дядо тайно

Веско Маринов тайно станал дядо. От близо година, музикантът е щастлив с първо внуче, което обаче пази зорко от любопитни погледи. Красивата му дъщеря го дарил с внук от съпруга си д-р Станимир Сираков. За детето знаят само най-близките на певеца и двамата влюбени. Но никой от тях не е споделял новината, че са станали родители публично.

„Йоанна е щастлива жена, която в момента е по майчинство”, споделят колеги на 27-годишната девойка, която завърши право и вече работи.

Веселин Маринов ожени прекрасната си дъщеря преди две години за един от водещите български лекари–д-р Станимир Сираков. Той работи като ординатор в отделението по компютърна и магнито-резонансна томография”, към клиника „Св. Иван Рилски” в София. Младият специалист е и един от малкото лекари, които могат да извършат високоспециализирана и животоспасяваща процедура при мозъчни аневризми, научи хотарена. Освен това се занимава с мозъчни и гръбначномозъчни малформации. А звездния му тъст не крие, че се гордее с него.

„Много искам бързо да стана дядо, това ще е най-голямото щастие. Като знам колко съм чувствителен и колко обичам децата, си представям, че това същество ще обсеби цялото ми ежедневие и ще даде нов смисъл на моя живот”, сподели изпълнителят на „Горчиво вино” преди време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !