Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ръсел Кроу бие пияна рапърка

отпечатай новината

18.10.2016 12:08 | Видян 1735 пъти

Ръсел Кроу бие пияна рапърка

"Изкарах кошмарно парти в хотелския апартамент на Ръсел Кроу, където бях поканена лично от него. Актьорът ме наплю, обиждаше ме на чернилка, посегна ми физически и накрая ме изхвърли навън." Обвиненията срещу звездата от "Гладиатор" отправи рап певицата Азалия Банкс. Бисексуалната изпълнителка публикува твърденията си във Фейсбук. "Най-обидно ми стана, че в стаята имаше други мои приятели, които даже не се опитаха да ме защитят", допълва 25-годишната девойка от най-прочутия негърски квартал в света Харлем.

Сериозните нападки срещу холивудската легенда изчезват от профила на Банкс часове по-късно. Заменени са от нова порция помия. "Чувствам се толкова самотна и отчаяна. Иска ми се да има някой, който да го пребие вместо мен", споделя Азалия в социалната мрежа.

Свидетели на скандала са категорични, че виновник за сцената е Азалия. Популярната арендби изпълнителка пристига в хотела порядъчно почерпена и почва да се заяжда с всички. Държи се агресивно и ръси обиди срещу избраните гости на Кроу. 52-годишният носител на "Оскар" не издържа на невъзпитаното поведение на Банкс и я моли да напусне. За всеобщо учудване тъмнокожата певица отказва и ехидно се смее в лицето на Ръсел. Това изкарва от релси новозеландеца и той насила я бута навън. Там я хващат неговите гардове и я извеждат от хотела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !