Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Емануела се нуждае от спешна операция!

отпечатай новината

19.10.2016 17:25 | Видян 2918 пъти

Емануела се нуждае от спешна операция!

Емануела има поне една дузина пластични операции по себе си и вече е като порцеланова кукла, но това не й пречи да планира поредната. Веднага след края на "ВИП Брадър" чалга дивата смята да се подложи на ринопластика - интервенция за корекция на носа.

Пайнерката си е втълпила, че обонятелният й орган има нужда от лека корекция, тъй като загрозява лицето й. "Скоро се гледах на някакви снимки - ами той ми стои като човка, бе!", оплака се Емануела пред останалите дами в звездната къща.

Макар да не бе съгласна, че носът й е грозен, Ирина взе присърце проблема на певицата и се нае да й намери хирург, който да приведе органа в желания от нея вид: "Ще ти намеря специалист да ти махне камбестия нос".

Емануела има три операци на гърдите, като последната бе през лятото в Германия. Ocвeн cилиĸoнa в пазвата, пeвицaтa cи пpaви и плacтиĸa нa ĸopeмa. Чалгадивата е и с изкуствени джуки, в които през няколко месеца помпа хиалуронова киселина. Звездата претърпя и цели три операции накуп по време на раждането на второто си дете. Освен секциото и хернията, която трябваше да приберат лекарите, в клиниката се натъкнали и на друг сериозен проблем, напомня пик. По коремната й стена имало атрофирали участъци заради недобре извършена предишна операция. Оказало се, че пластовете на коремната стена не били "залепени" слой по слой, а неправилното им съединение след време водело или до атрофия, или до поява на херния по време на бременността, както в случая на Емануела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !