Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Виктор Калев отсвири Слави за ЧРД

отпечатай новината

20.10.2016 13:01 | Видян 2200 пъти

Виктор Калев отсвири Слави за ЧРД

Виктор Калев отсвири Слави Трифонов от партито за юбилея му. Популярният комик, който допреди няколко месеца бе част от шоуто, напусна и не уважи бившия си шеф на рожден му ден. Най-добрия екранен имитатор на Петър Стоянов, реши, че не е нужно да се обажда на Слави и след като напуснал шоуто, изобщо не му звънял.

„Виктор е много чувствителен. Напусна, защото не можеше да преживее да се гаври с хората, като ги имитира. Доста дълго време мислеше за тази раздяла и сега се чувства с актьорския си спектакъл „Грамофонът”, споделят близки до актьора, който споделя за болките си само с певицата Тони Димитрова.

И макар Виктор Калев да е загърбил Слави и екипа на шоуто, всички останали колеги на Слави Трифонов не пропуснаха да го поздравят.

Камен Во, Лили Йончева, Калин Вельов, Деси Добрева, Нели Петкова се изредили да пращат съобщения до секретарката на Слави, за да му пожелаят успехи и щастие. Студиото също било пълно с кошници с цветя, шоколади, други изкушения и подаръци, но Слави още не се е появил след последния си празник.

Предния ден купонът на Трифонов бил посетен от шефове на телевизията, продуценти и негови приятели. Екипът на предаването пък се забавлявал по график. „Трябваше да присъстваме под строй на юбилея му.

В момента екипът е в творчески хаос, защото подготвя концерта на Орлов мост и е малко объркано всичко, но Слави почерпи доста подобаващо”, хвалят се от шоуто, пише „България днес”. На торта и млада танцьорка се радвали всички присъстващи, но пък Слави се притеснил сериозно. „Ти имаш ли 18 миличка?” попитал той момичето, докато останали си падали от смях.

На партито имало още суши, пилешки хапки ,отбрани вина и напитки. Любимите му шоколадови бонбони и фойерверки съпътствали също юбилея. Подаръкът за Слави от екипа му, пък била песен за него, изпята от всички. Тя е своеобразно „Благодаря” от най-близките му колеги, които той нарича своето второ семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !