12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Жана колабирала заради липса на дрога

отпечатай новината

20.10.2016 13:59 | Видян 1668 пъти

Жана колабирала заради липса на дрога

Колапс заради липсата на дрога е получила певицата Жана Бергендорф във ВИП Брадър.Изпълнителката е на тежки наркотици от дълго време и има истински проблеми, твърди България днес.Жана не просто се напива и напушва от време на време, а толкова бе затънала, че дори я арестуваха. Откакто е в Къщата обаче, певицата пропада все повече и то пред очите на най-големите си фенове.

В последно време психическите й проблеми се влошиха и дори станаха физически. Жана се оказа на легло с болни бъбреци, като се наложи спешно лекар да влиза и да я спасява от криза. Тъй като положението е далеч от тежко, дали на певицата малко хапчета и закрепили положението, но тя не си спечелила особено съчувствие от останалите. Всъщност съквартирантите са ядосани, че певицата по цял ден лежи и не се включва в почистването на Къщата.

Молбата й била, поне за рождения си ден да види детето.  Изпълнителката обаче едва се съвзе от влошеното си здраве и се зае да чисти имидж. Тя призна, че е взимала забранени вещества, но се закле, че никога не се е доближавала до детето си в такова състояние.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !