Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ася се ошишка във „Фермата”

отпечатай новината

21.10.2016 11:22 | Видян 4519 пъти

Ася се ошишка във „Фермата”

Феновете на Ася Капчикова са в ужас. Плеймейтката, която доскоро се хвалеше с перфектни форми, не прилича на себе си, откакто е във „Фермата”. Тя се е ошишкала като свинче, не се побира в дрехите си, а лицето й се е подуло като поничка. Метаморфозата настъпи броени седмици след влизането на Ася в риалитито. Заклетата фитнес маниачка постепенно спря всякакви тренировки и започна да се заседява все повече край масата, а резултатите не закъсняха. Преди да влезе във „Фермата”, тя се заричаше да поддържа форма и в риалитито, като вдига цепеници, прави лицеви опори и коремни преси. Това обаче се оказаха само добри намерения, пише "Уикенд".

Единствената в шоуто, която тренира, е 41-годишната Мария. Младата и засукана Ася не си помръдва пръста извън задължителната селска работа, която върши като част от обитателите на Фермата. Тя обаче, колкото и да е натоварваща, не допринесе с нищо освен да накара плеймейтката от секси мацка да заприлича на истинска селска мома.

Не само наедрелите форми и подпухналото лице притесняват феновете на бившата Крисковица.Те се тревожат и от тоталния отказ на доскорошната секс бомба да се грижи за външния си вид.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !