Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ражда се най-богатото бебе в България

отпечатай новината

25.10.2016 11:24 | Видян 5760 пъти

Ражда се най-богатото бебе в България

До месец ще се роди най-богатото бебе у нас - внучката на една от най-заможните българки по света и у нас - Лора Видинлиева. Наследничката на бизнесменката се очаква да се появи в клиника "Надежда", а майката - топмоделът Таня Илиева, и бащата поп изпълнителят Рушин Видинлиев, отсега го чакат с нетърпение, пише в. "България Днес". Детенцето ще наследи част от богатия род на бизнесменката Лора Видинлиева. Очаква се щастливата баба, която вече е обещала да му купи къща, по-нататък да му препише поне 10 млн. от богатството си.

В момента Таня Илиева, бременната моделка, прави интервюта за дипломирани бавачки, които ще й помагат в отглеждането. Първоначално роднините й ще са до красавицата, впоследствие обаче тя ще разчита на професионалисти във възпитанието на отрочето.

Тези дни се разбра, че и бабата Лора Видинлиева е пристигнала у нас за 15-годишнината от кончината на съпруга си Владимир Грашнов. Панихидата се е състояла в тесен семеен кръг. Новината около идването на най-богатата българка е свързана и с факта, че тя най-сетне е унищожила ДНК от покойния си мъж. Лора вече не смята, че ще се появи жена, която да претендира, че детето й може да е на покойния й съпруг.

"Не че някога се е съмнявала в него, но Владо беше харизматичен и много харесван от жените. Това според адвокатите й би я защитило от златотърсачките", споделя близка до заможната бизнесдама. Иначе Видинлиева кремирала трупа на любимия си, когото приживе наричала "любовта на живота ми".

Лора Видинлиева е известна на БГ елита още от времето на соца, а съпругът й - Владимир Грашнов, преди 20 години бе един от най-богатите мъже, оглавявал фирмата Мобилтел. Лора е трета жена на бизнесмена, който заради нея се развежда с втората си съпруга - Вили Ватева. Самата Видинлиева от първия си брак има дъщеря Еми, а междувременно ражда и син - Рушин Видинлиев, чийто баща е Метин Тургут, турчин милионер, представител на групировката "Сивите вълци". Руши обаче израства под крилото на Владимир Грашнов и двамата са много добри приятели. След кончината на обичания си баща Руши заминава за Италия и Щатите, където учи и пее.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Руши Видинлиев чака момче!

Няма коментари към тази новина !