Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Есента е слънце и музика в новото видео на Destiny Quartet

отпечатай новината

25.10.2016 13:13 | Видян 1603 пъти

Есента е слънце и музика  в новото видео на Destiny Quartet

Златна есен с усмихнато слънце, прекрасни цветове на природата, гроздобер, аромат на вино и мелодия, която кара сърцето ти да заиграе. В тази обстановка ни пренася новото видео на момичетата от Destiny Quartet. То е към известното бразилско парче Tico-Tico, композирано от Зукиня де Абреу през 1917 г. и изпълнено в нов аранжимент със специалното участие на Мишо Йосифов (тромпет) и Вили Стоянов (тромбон). Новата версия на тази класика е смесена и мастерирана в Стоун Рекординг Студио - Рим, Италия.

Клипът, режисиран от Васил Стефанов, е заснет на уникално по рода си място, което съчетава  силата на зелената енергия и магията на напитката на боговете в неповторима 5-звездна атмосфера. Не, това не е Тоскана. Съвсем наблизо сме – в комплекс Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев. Може да видите снимки в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

„Знаeм колко е трудно да правиш бизнес в България. Но още по-трудно е да правиш изкуство. Затова нямахме никакво съмнение, че виртуозните грации от Destiny Quartet заслужават нашата подкрепа“, коментира Иван Биларев, собственик на комплексa.

Сред този земен рай и под звуците на Tico-Tico, излизащи от майсторството на техните нежни ръце, чаровниците от Destiny Quartet в компанията на Мишо и Вили лудуват и истински се радват на природата в долината на Места. Те танцуват под водните струи на фонтани и разпръскват усмивки, наслаждавайки се на всеки момент и вземайки най-доброто от него.

Всичко това носи толкова настроение и положителен заряд, че след като изгледаш клипа, веднага ти се иска да натиснеш Repeat.

Фото: Слави Хаджиев

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !