Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Двама са сигурните финалисти във ВИП брадър

отпечатай новината

26.10.2016 13:32 | Видян 3269 пъти

Двама са сигурните финалисти във ВИП брадър

Близо месец до финала на ВИП Брадър са ясни съквартирантите, които ще успеят да останат до финала на предаването. Сред сигурните финалисти са Ути Бъчваров и майката на Къщата Ирина Тенчева, твърди столичен седмичник.  Макар Тенчева да не избягва конфликтите, тя се радва на голяма зрителска подкрепа. Мнозина се възхищават от факта, че Тенчева не изпитва никакви притеснения да изразява мнението си, независимо дали то ще бъде прието от останалите.

Ути пък е сред емблемите на телевизията у нас. Постоянното му присъствие в домовете на хората го прави един от най-любимите участници. Освен това той може да бъде определен като бащата на Къщата. Неговата дума е почти винаги закон за останалите.

Бившата водеща на Елит Надя, също има големи шансове да стигне финала. Тя също има доста почитатели от времето на светското предаване. Битката й с мъката й след смъртта на приятеля й, както и фобията й от водата й спечели доста състрадание и съпричастност. Мнозина коментират, че Надя е олицетворение на модерната еманципирана жена, която се сблъсква с проблеми в личния и професионален свят, но оцелява.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !