Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Мария пръска луди пари по стайлинга си

отпечатай новината

26.10.2016 13:46 | Видян 2181 пъти

Мария пръска луди пари по стайлинга си

Участията на поп фолк певиците са широко обсъждана тема. Погледнато отстрани изглежда, че изпълнителките просто се качват на сцената, пеят и се забавляват в заведенията, но едва ли някой си дава сметка каква подготовка стои зад техните клубни изяви, пише ХотАрена. Като пример ще вземем Мария, която обмисля всяко свое участие до най-малкия детайл. Тя подготвя цял спектакъл, ако трябва да бъдем честни.
 
Певицата винаги е придружена от балет. Мацките от танцовия състав FAME, както и барабанистът й, винаги са облечени така, че да съответстват на стайлинга на Мария. Гардеробът на изпълнителката е пълен с маркови тоалети, с които я виждаме на неините участия. Забелязвана е с одежди на различни световноизвестни брандове като Dsquared, Saint Laurent, Chanel, Balmain, Haider Ackermann, Celine,  Ermanno Scervino, Alexander Wang и други.
 
Своите дрехи Мария избира спрямо деня и мястото, на което тя и нейният музикален отбор имат представление. След това се избира и прическата, която винаги е доверена на Fifi от Fetish, както и грима, за който отговаря топ гримьорът Кирил Чалъков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !