Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бойкотират Иванка Тръмп заради баща ѝ

отпечатай новината

26.10.2016 14:26 | Видян 2113 пъти

Бойкотират Иванка Тръмп заради баща ѝ

Потребители на социалните мрежи в САЩ обявиха бойкот на дъщерята на кандидат-президента на САЩ Доналд Тръмп – Иванка. Причините са сексистките изказвания на нейния баща, съобщава Daily Mail.

Хаштагът е #GrabYourWallet, а протестиращите призовават да не се купуват дрехи, украшения и парфюми от марката Ivanka Trump. Жените също така призоваха големите универсални магазини, които си сътрудничат с дъщерята на Тръмп (Nordstrom, Bloomingdale's, Macy's), да се откажат от продажбата на нейните колекции.

По този начин представителите на нежния пол изразили своето недоволство от позицията на Иванка, която продължава да поддържа своя баща и да участва в предизборната му кампания, въпреки редицата обвинения към него през последните седмици в сексизъм и сексуално посегателство.

По-рано този месец The Washington Post публикува запис, който съдържаше груби и сексистки изказвания на Тръмп. Политикът поднесе публичните си извинения.

Няколко жени в същото време обвиниха кандидата за президент в сексуално посегателство срещу тях. На 22 октомври към обидените се включи и Салма Хайек, а ден по-късно и порноактрисата Джесика Дрейк. Този път обаче Тръмп не се извини. А нарече обвиненията предизборна агитация срещу него и възможност на едни жени да получат „няколко минути слава“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !