Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Скарлет Йохансон срещу Дженифър Лорънс

отпечатай новината

26.10.2016 18:00 | Видян 2102 пъти

Скарлет Йохансон срещу Дженифър Лорънс

Две от най-актуалните холивудски актриси ще се изправят една срещу друга в битка, която едва ли ще е от полза за филмовите студия, пише EVA. Със сигурност няма да се хареса и на самите тях. Двубоят между Дженифър Лорънс и Скарлет Йохансон тепърва предстои, защото и двете са избрани за една и съща роля, но в два различни филма. Ще играят Зелда Фицджералд, съпругата на Скот Фицджералд. Тя умира преди 70 години по време на пожар в психиатрична болница в северна Каролина. През 1930 година й е поставена диагнозата шизофрения и следващите 18 години Зелда прекарва по клиники, където й прилагат дори електрошокови терапии.

Филмът с участието на Дженифър Лорънс ще се казва „Зелда“, като режисьор ще бъде Рон Хауърд, а сценарият е вдъхновен от биографичния едноименен роман на Нанси Милфорд.

Другият филм пък се продуцира от Millenium, Скарлет Йохансон трябва да играе ролята на Зелда, но все още няма ангажиран режисьор. Лентата ще се казва „Красиви и прокълнати“ и е базирана на едноименния роман на Скот Фицджералд, за който се смята, че илюстрира динамиките в брака му със Зелда. Интересното при този филм е, че продуцентите са получили разрешение да използват наскоро открити записки от санаториум, в който е била Зелда, които сочат, че съпругът й е представял нейни идеи като свои.

Все още не се знае кога ще бъдат премиерите на лентите, но да се надяваме, че няма да са по едно и също време или поне в един и същи сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !