Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Пазят Слави от атентат

отпечатай новината

28.10.2016 09:00 | Видян 3210 пъти

Пазят Слави от атентат

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов. Внушителни бабаити от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота, пише в. "България Днес".Митинг-концертът на Слави, който ще затвори движението около района на Орлов мост за часове в почивния ден, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на гологлавия шоумен. Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на Дългия и екипа му, Трифонов се е изръсил сериозна сума пари, за да предотврати евентуални ексцесии.

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие. Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Дългия е сериозно притеснен преди голямото събитие. Трифонов, който е перфекционист, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. В същото време съвестно репетирал и записвал шоуто си. В резултат почти не му оставало време за сън. Отделно Слави бил силно притеснен шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие с цел подкрепа на референдума му да не се изпълнят.
Докато Слави и екипът му са в напрегната подготовка за концерта и правят всичко по силите си да обезопасят максимално добре мястото на събитието, фенове на Дългия от цяла България се готвят за ударното си пристигане в столицата.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !