Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Синът на Мел Гибсън е негово копие

отпечатай новината

28.10.2016 11:37 | Видян 3200 пъти

Синът на Мел Гибсън е негово копие

Синът на Мел Гибсън – Майло изглежда досущ като баща си от по-младите му години. 26-годишният синеок хубавец мина с баща си по червения килим в понеделник вечер, на премиерата на филма „Hacksaw Ridge“ в Бевърли Хилс.

Майло Гибсън е истинска по-млада версия на известния си баща като е подсилил приликата, пускайки си брада, подобна на тази на Мел, но по-къса, видя tialoto.bg. В момента холивудският актьор е на върха на славата си, завръщайки се в Холивуд като режисьор, след близо 10-годишна пауза.

Майло пък има малка роля в лентата на баща си, в която главните персонажи са поверени на актьорите Тереза Палмър, Андрю Гарфийлд, Сам Уортингтън и Винс Вон.
 
Майло е шестото дете на звездата от „Смело сърце“ и бившата му съпруга Робин Мур. Двамата имат общо седем деца, а Мел има и 6-годишна дъщеря – Лусия, от бившата си приятелка Оксана Григориева.

В момента той очаква деветото си дете от сегашната си половинка Розалинд Рос. На въпроса как се чувства от факта, че отново ще става татко на 60 години, той каза: „Чувствам се късметлия.“

Що се отнася до пола на бъдещото бебе, Мел се пошегува: „Може да гадаете и ще бъдете 50 на сто прави.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !