12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Зрителка избухна: Жана пушеше трева във ВИП Брадър!

отпечатай новината

31.10.2016 10:30 | Видян 2065 пъти

Зрителка избухна: Жана пушеше трева във ВИП Брадър!

Будна гражданка остана повече от възмутена от това какво се излъчва във ВИП Брадър. Девойката публикува пост в социалната мрежа, с който изразява възмущението си от това как е възможно в национален ефир, и то в праймтайма, да се демонстрира употребата на наркотични вещества. Вероятно за никого не е изненада, че става въпрос за Жана Бергендорф, която изпадна в абстиненция по време на престоя си в Къщата.

Докато Жана се жалваше как кокаинът е съсипал тялото й, приемаше други опиати, въпреки твърденията си, че в къщата не мисли за дрога. Явно за да притъпят поне малко глада за наркотични вещества на певицата, от предаването са й позволили да си изпафка някоя и друга цигарка марихуана.

Зрителката, която споделя, че за първи и последен път се е излъгала да гледа ВИП риалитито, обръща внимание на разликата в цигарите, които Бергендорф пуши в два поредни кадъра, видя хотарена. На първия тя си дърпа от най-обикновена цигара, а на втория в ръцете й се вижда свит ръчно папирос, в който май няма тютюн, а марихуана. Ако това в действтелност е така, то тогава Големия брат нарушава родните закони и уж показва една лекуваща се наркоманка, а същевременно лансира употребата на наркотици!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !