Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Преслава брои за вила 1 милион

отпечатай новината

31.10.2016 13:25 | Видян 2391 пъти

Преслава брои за вила 1 милион

Фолк звездата Преслава строи палат за 1 милион лева в пловдивското село Белащица. Открай време певицата искала да има луксозно имение извън града, в което да си почива и да купонясва в тесен приятелски кръг. След дълго умуване Преслава се спряла на Белащица, известно с тузарските си имоти и ВИП селяните, които го населяват. Тук братята близнаци доктор Енчеви притежават вила и хотелски комплекс. Освен тях луксозен имот тук притежава и Мартин Данона.

Основан причина Преслава да избере да вдигне имот в Белащица е близостта до Пловдив – едва на 3 километра. За построяване на бъдещия си Палат Преслава се е доверила на професионалисти.

Постройката ще е на 2 етажа с просторна трапезария и фитнес зала на първия, а на втория ще са спалните. В двора ще блести голям басейн с джакузи, а зад къщата ще има градина за коктейл партита и почивка. Постройката ще е готова в началото на идното лято и възлиза на около половин милион лева, като за обзавеждане певицата ще се бръкне с още толкова, пише Таблоид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !