Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Слави крие над 50 милиона лева

отпечатай новината

31.10.2016 13:39 | Видян 2509 пъти

Слави крие над 50 милиона лева

Слави Трифонов се нареди сред най-богатите българи с авоарите си на стойност над 50 милиона лева, разкрива финансист въртял парите на Дългия преди няколко години.

Слави преживява тежък удар през 2009г., по време на пика на световната финансова криза. Тогава изгорял с 10 милиона евро в офшорна фирма базирана в Кипър. Информатор на „Таблоид“ разкрива, че в момента се управляват от чуждестранен банкер. От години Слави се държи като истински бизнесмен и парите му са в банки зад граница.

Голяма част от богатството му идва от продуцентската му къща „Седем-осми“. Допреди няколко месеца Слави прибираше по 70 бонa за всяко издание на вечерното си шоу. След последната промяна в договора сумата вече е едва 30 000. Но въпреки ударите той прибира по 600 хиляди на месец, пише Таблоид. Според търговския регистър в момента Слави участва  в седем търговски дружества. Смята се, че първоначалния тласък в голямата игра идва от Илия Павлов, Емил Кюлев и Георги Илиев.

Слави е известен като страстен колекционер на скъпи часовници. Той има традиция всяка година за рождения си ден да купува мега скъп часовник ми вече в колекцията си има над 30 модела. Последният е Hublot  с инкрустация на името му от вътрешната страна и е бил доставен от Женева на цена 80 000 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !