Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Камелия се заканва на младите фолкаджийки

отпечатай новината

01.11.2016 11:39 | Видян 1965 пъти

Камелия се заканва на младите фолкаджийки

Една от ветераните в поп-фолк средите – Камелия, догодина ще празнува 20 години на сцената. Въпреки че на музикалния небосклон има куп нови млади и много амбицирани да пробият звезди, тя определено няма намерение да се дава, пише inews. А причината – има много гориво в себе си.

"Това, което ме държи, е фактът, че не се конкурирам с другите, а съм себе си. Всяко едно поколение носи различни стилове музика, но ако винаги намираш новото в себе си, то се приема добре. Имам достатъчно гориво в себе си. Хубаво е, че младите много инвестират, въпросът е какво носи това след себе си и дали има продължение", обясни певицата пред Нова тв.

Блондинката призна, че в началото, когато дошла в София, била много притеснителна. Не харесвала големия град, било ѝ трудно да се покаже, изкаже и да заяви себе си. Нещата обаче се променили, щом започнала да се занимава професионално с музика.

"Започнах да се занимавам професионално с музика, когато бях на 20 години. Моят срам и моето притеснение винаги са ми пречили. Майка ми тогава ме подбутна, тя ми даде куража и с автобус отидох до компанията, с която работих до преди 2 години. Вярно е, че съм ходила на участие на автостоп”, разказа Камелия.

Що се отнася до мита, че всички представителки на нейния жанр пеят на плейбек, фолк звездата е категорична, че при нея това е невъзможно. От десет години не ѝ се е случвало, освен ако представя нова песен в някое телевизионно студио или пък все още няма синбек на въпросното парче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !