Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ново прегрупиране и скандали в Къщата

отпечатай новината

01.11.2016 15:57 | Видян 1912 пъти

Ново прегрупиране и скандали в Къщата

Тази вечер във ВИП брадър ще видим отзвука от лудата нощ на Емануела и Христо. Двамата ще се събудят с бели петна, а разказите на останалите ще им помогнат да сглобят пъзела за спомените си. Именно тези разкази ще се превърнат и в пореден повод за прегрупиране на лагерите и скандали в Къщата. Снощи видяхме как Деси сподели, че е изключително разочарована от Ицо заради постъпката му, а днес именно тя ще се впусне да успокоява двамата главни герои за случилото се. Това няма да се хареса на „майката на Къщата” Ирина и двете ще влязат в остро противоречие, след което Деси ще се озове в противниковия лагер. Останалите също ще разкажат своите версии за вечерта на Ицо и Еми, а те ще бъдат изключително разнопосочни – от „пълна излагация” до „хитро изпълнение на Емануела”.

Съвсем скоро в ефира на Нова се завръща най-българското, най-родолюбивото и позитивно развлекателно предаване „Аз обичам България”. Така се казва и новата седмична мисия на Съквартирантите, а в първия ѝ кръг те ще се впуснат в щафетна игра, в която да покажат знанията си за именити българи. Разделени в два отбора, освен знания, ще трябва да проявят и изключителна бързина и ловкост, а кой ще победи в надпреварата и каква ще бъде неговата награда, ще разберем тази вечер.

След последните номинации за сезона, вече знаем имената на сигурните финалисти във ВИП брадър 2016. Това са Ирина, Миглена, Ути, Лили и Вальо. Съквартирантите, които събраха най-много негативни гласове: Емануела, Христо и Боби, както и неутралните Надя, Деси и Рени, са застрашени от изгонване, а кой от тях ще напусне на метри от финала и кой ще продължи състезанието в неговия решаващ етап, ще определят зрителите още в петък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !