Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Люси Иларионов: Прецакаха рапъра DEE заради мен

отпечатай новината

01.11.2016 16:14 | Видян 1923 пъти

Люси Иларионов: Прецакаха рапъра DEE заради мен

Режисьорът Люси Иларионов сподели, че рапърът DEE е бил жестоко прецакан на последните 359 хип-хоп награди.

Въпреки че видеото му към песента “Fallin” е едно от най-качествените неща, правени в България, е отсвирено от организаторите, а причината е режисьорът.

Люси е разочарован, че в България делят хората спрямо работата им.  „За господата, които раздават наградите аз съм чалга режисьор. Той имаше най-хубавия клип и това го казаха много хора, включително и негови колеги. След като направих този клип, започнаха да ми се обаждат от „Вирджиния рекърдс“, от „Монте мюзик“, за да работим заедно“. Радомир Юнаков, както е истинското име на рапъра, е прокуден от събитието. Изобщо не го допускат дори до номинации за най-добър клип. Всички били убедени, че статуетката трябва да е в ръцете на талантливия DEE. „Яд ме е само, че момчето не можа да си вземе наградата и това се случи заради мен, защото съм бил чалга режисьор“, разочарован е Люси.

Той и преди това е работил с хора извън попфолка, просто е по-ангажиран с клиповете на изпълнителите от „Пайнер“ и затова са му залепили такъв етикет, пише ШОУ. С рапъра се запознават преди две години, когато той му звъни и иска да работи с него по въпросния клип. „Следеше моята работа и беше убеден, че аз съм неговият човек. Даде ми пълна свобода и получи страшно много поздравления. Никой не можеше да повярва, че сме снимали в България“, категоричен е Иларионов. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !