Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Принц Хари е в голяма опасност

отпечатай новината

02.11.2016 12:47 | Видян 1679 пъти

Принц Хари е в голяма опасност

Американската актриса Меган Маркъл, която е впрягана за новата любов на принц Хари, е в центъра на изключително неприятен семеен скандал. Разведената Меган на 35 години, беше обвинена от своята полусестра - Саманта Грант за това, че напълно е отказала да подкрепи семейството си в труден момент. Когато баща й загубил всичкото си имущество през септември, тъмнокосата красавица изобщо не се поинтересувала.

Госпожица Грант казва, че внукът на кралицата би бил "ужасен от това, което сестра й е направила". Загрижената Саманта също предупреждава, че сестра й Меган е "плитка кариеристка", която като малка постоянно гледала предавания за кралското семейство и затова си пада по червенокоси мъже.

Майка на 3 деца Саманта заяви, че Меган винаги е искала да бъде принцеса, но също така я определи  като "нарцистична и егоистична", пише Дейли мейл.

На Остова се знае, че Хари вече е представил Меган на принц Чарлз.

51-годишната Саманта и телевизионната звезда имат един и същ баща. Томас Маркъл, за който стана ясно, че е обявил банкрут преди няколко седмици. Един от най-добрите оператори в Холивуд, той не е могъл да покрие задълженията си в размер на 30 000 $ (24 600 пауна), което е довело до падението му.

72-годишния баща е заминал за Мексико без да остави какъвто и да е адрес или телефон.

Майката на Меган - Дория, която се е развела с Маркъл, когато дъщеря й е била още на 6, също е обявила банкрут преди няколко години, с 52 750 $ задължения по кредитна карта. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !