Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Косата днес 04“ – фестивал на формите и цветовете

отпечатай новината

02.11.2016 13:29 | Видян 1781 пъти

Косата днес 04“ – фестивал на формите и цветовете

В разгара на новия есенен сезон издателство „Ентусиаст“ публикува четвъртата книга на талантливия коафьор Георги Петков - „Косата днес 04. Стъпка по стъпка с Георги Петков“. Актуалното издание от коафьора на звездите неизбежно ще определи модните тенденции в официалните и ежедневни прически и в цялостната визия на дамите и господата през новия сезон.

Все по-прецизен и взискателен към себе си и екипа си Георги Петков подарява на последователите си нови възможности и креативни идеи както за официални, така и за ежедневни прически. Луксозното издание се предлага на пазара с две корици и представя селекция от атрактивни решения за косите на дамите и на господата, представени със стилни фотосесии, обединяващи всички елементи – коса, грим, аксесоари и тоалет.

Модните предложения в четвъртата книга на топкоафьора този път са показани в три основни раздела. Първият е Сouture и в него са представени прически произведения на изкуството, чието предназначение е да инспирират, без задължително да намират приложение в ежедневието. Сесията „Vitreus“ например илюстрира прическата като шедьовър, независимо дали е изкусно сплетена в различни сложни форми, небрежно прибрана или елегантно разпусната в нежни вълни около лицето. В този раздел известният коафьор показва как аксесоарите и бижутата в косите могат да дадат тотално различна идея за прическата. Изумителна със своята красота е и фотосесията „Black widow“, която представя стилни решения от плитки или вълни в различни форми. „Тези модни предложения показват на дамите за какво биха могли да си мечтаят и какви биха могли да бъдат“, споделя известният стилист.

Втората и третата част на книгата са по-практически ориентирани. В тези раздели ценителите ще открият булчински, официални и ежедневни прически. Цялото издание е подчинено на различните идеи и инспирации как жените могат да изглеждат добре, независимо дали са с къси, или много дълги коси на официални поводи или в ежедневието.

Изкуството, илюстрирано в сесията „East West“, ни разкрива естетиката на дългата коса, повлияна от азиатската култура. Свеж момент в изданието е така наречения Urban style, който представя изцяло нов тренд – небрежните фризури с плитки преминават трайно в ежедневието.

В четвъртата си книга топкоафьорът обръща специално внимание на късата младежка прическа при жените – тотален хит са платиненото и златисто русото, съчетано с ярки контрастни кичури. Дамите с къси коси могат да си позволят леко синкав или тюркоазен оттенък с лилави и виолетови кичури. „Каретата отново се завръщат на мода – това са прическите, които придават по-драматичен вид на дамите, но са и по-класически. Разбира се, за официалните случаи подредената коса в леки вълни си остават класика“, подчертава Георги Петков.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !