Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Любо Бентлито купи етаж от блок на Елена Кучкова

отпечатай новината

02.11.2016 14:57 | Видян 2122 пъти

Любо Бентлито купи етаж от блок на Елена Кучкова

Плеймейтката Елена Кучкова е получила изключително щедър подарък от политика-милионер Любомир Ников.

Бившият шеф на общинската фирма "Озеленяване" в София купил почти цял етаж от луксозна жилищна сграда с намерението в него да свие семейно гнездо със сексбомбата, твърди ПИК. Жилището било огромно - малко над 500 квадрата. От любов и със сериозни намерения към Кучкова, Ников, известен още и с прякора си Любо Бентлито, броил без да му мигне окото сериозна сума за недвижимата инвестиция. Според негови приближени, намерението му било да живее на семейни начала с Мис Кучкова, без да се жени за нея или пък да му ражда деца. Бентлито вече има един брак зад гърба си и пораснала дъщеря, и нямал мерак да минава по този път отново.

"Вярно, жилището не се води на името на Елена, но Любо я увери, че някой ден, дори и да се разделят, ще го поделят на две и ще живеят поотделно. Най-вероятно обаче обстоятелствата, че той не иска брак и деца, са отблъснали плеймейтката и за всеобща изненада на всички приятели на светската двойка, тя се разпадна. Очевидно Кучкова не желае да живее като принцеса", разясняват ситуацията запознати.

Бентлито е приел изключително болезнено раздялата и близо два месеца не е бил на себе си. Вече обаче се е посъвзел и обзавежда по свой вкус апартамента с размери на игрище за мини-футбол.

Кучкова обаче е изпаднала в нелегалност след раздялата и никой няма вест от нея. Твърди се, че е забегнала при сестра си в Лондон и е забила тамошен богаташ. Освен това при трампата на мъжете е сменила и цвета на косата си и вече не е блондинка, а брюнетка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !