Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Ирена Милянкова вдига сватба в Гърция

отпечатай новината

02.11.2016 15:31 | Видян 1970 пъти

Ирена Милянкова вдига сватба в Гърция

Актрисата Ирена Милянкова минава отново под венчило. Моделката е решила да каже официално „ДА” на новия си мъж Никола Чолаков. Това призна самата Милянкова, която в интервю разкри и други подробности за бъдещите си планове. Бившата актриса и манекенка роди дъщеря на бизнесмена миналата година, но заради проблеми с екс мъжа си–Росен Чолов–Чолата и грижите за бебето, двамата отложиха за догодина брачната церемония.

Двойката планира да си подари романтична сватба край морския бряг, в любимата им Гърция. Това обаче ще се случи другата пролет, за да не станат плячка на папараците.

На събитието задължително ще присъстват и всичките им седем наследници. А двойката няма търпение да си каже „да", пише Телеграф. „От малка повтарям, че ще имам много деца. Ако искате питайте баба ми”, смее се на желанието си за голямо семейство Ирена Милянкова, която роди дъщеря миналата година.

Само две седмици преди тя да роди петото си дете–Виктория, двойката е на ваканция в Гърция. И дори имат притеснения, че може да роди преждевременно там, но всичко се разминава благополучно.

„Надявам се с примера, който им давам, дъщерите ми ще станат добри съпруги и справедливи майки. А синовете си ще се радвам да видя съответно като щастливи съпрузи и успешни в това, което обичат да правят”, споделя още бъдещата булка.

Ирена държи да получи брачна халка, тъй като патриархалните й разбирания изключват съжителство без брак. Освен това тя е изцяло отдадена на връзката с новия си мъж–помага му в бизнеса за недвижими имоти и твърди, че се чувства прекрасно, загърбвайки филмите и модния подиум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !