Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Златка Димитрова хукна при д-р Енчев след раждането

отпечатай новината

02.11.2016 17:59 | Видян 3190 пъти

Златка Димитрова хукна при д-р Енчев след раждането

 Две седмици след като роди първия си син, Златка Димитрова почука на вратата на д-р Енчев. Плеймейтката стана майка на 17 октомври и се възстановява с доста бързо темпове, но явно е решила за забърза още връщането на предишната си визия, като се остави в ръцете на пластичния хирург. Злати не пожела да сподели какъв точно тунинг ще си прави, но разкри, че има още едни десет килограма за сваляне плюс стягане.

Засега обаче само се е консултирала с д-р Енчев, а към действия ще пристъпят след месец-два. Димитрова роди със секцио и е необходимо да мине време, за да зарасне големия шев. Вероятно едно от желанията на Златка е именно да се раздели с големия белег. В допълнение може да си направи и пластика на корема, която е хит сред наскоро раждалите.

За да си помогне в свалянето на "онези" килограми, красавицата ще се върне и в залата възможно най-скоро, но със сигурност няма да е в следващите няколко месеца. Междувременно тихо и кротко може да се моделира при пластичния хирург с някоя и друга липосукция, пише клюки. Освен за подобни консултации и манипулации, Златка учудващо намира време и за фризьори, гримьори и маникюристи. Ето за това определено би й завидяла всяка на скоро родила жена, а Димитрова е повече от благодарна на любимата си майка, че й е такава голяма отмяна.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !