Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Мира Добрева прости всичко на Жоро Торнев

отпечатай новината

03.11.2016 11:01 | Видян 5056 пъти

Мира Добрева прости всичко на Жоро Торнев

Мира Добрева прости на мъжа си Жоро Торнев не само участието му във Биг Брадър, с което тя изобщо не беше съгласна, но очевидно е решила да загърби и изневярата му, видяха от tialoto.bg. Малко преди режисьорът да влезе в риалити шоуто, тв водещата смело призна в медиите, че с Жоро имат проблеми в брака, породени най-вече от факта, че той не ѝ е верен. Според слуховете Торнев е кръшнал на очарователната си половинка с рекламна агентка.

Мира пък била категорично против влизането му в телевизионния формат, най-вече заради факта, че в него участва и бившата му изгора – Надя от „Елит“.

Двамата са имали връзка преди Торнев да започне да излиза с Мира и на журналистката тази близост никак не ѝ била приятна, тъй като и без това отношенията ѝ с бащата на сина ѝ преминали през голяма криза наскоро.

„Жоро ми изневери! Това беше изключително тежък период за нас и за връзката ни. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих“, призна пред списание Love style Добрева.

Тя дори отказа да защитава съпруга си в лайфовете, в студиото на Ники Кънчев, но затова пък ден след като той излезе от Къщата, тя сподели тяхна обща снимка, под която написа: „Моето момче. При своето момиче. Ура.“

Днес пък блондинката е публикувала нова снимка с любимия мъж, която е коментирала така: „Обич. Отблизо.“ Очевидно съпрузите са намерили сили да преодолеят трудностите и да продължат напред заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !