Военното ни ръководство обсъждало с...

Декларация, прочетена от парламентарната трибуна от...

Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Сантра и Емил Конрад влюбени на село

отпечатай новината

03.11.2016 12:41 | Видян 1749 пъти

Сантра и Емил Конрад влюбени на село

Новатор във всичко, което прави, Сантра и този път успя да изненада фенове и критици с новия си проект. В „Маскарад“, който от няколко часа е в You Tube канала на Facing The Sun, певицата си партнира с тайфуна в българското онлайн пространство – Емил Конрад. Това е първата  колаборация между R’n’B изпълнител и влогър. Интересни снимки може да намерите в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

Видеото, режисирано от Павлин Иванов-Bashmotion, следва тенденциите в световната музика и мода, които показват отчетлив интерес към изоставащата славянска култура в бившите съветски републики и приближените им страни. Дизайнери, фотографи и режисьори експлоатират тази култура и преобразяват нейните навици и обичаи, като ги правят по-достъпни и желани от западния свят.

В нашия случай действието се развива в българско село, където Сантра е местната кралица - важна клечка, лидер на общността, в която живее. Тя си е „паднала“ по по-бедния от нея Емил, който обаче го играе „тарикат“. Кой от двамата ще надделее в тази любовна схватка – отговорът може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=3LL31XwS9uI

Музиката на „Маскарад“ е дело на самата певица и Николай X. Николов, текстът е написан от друга нейна дуетна половинка - Атанас Колев, а за стайлинга се е погрижил Гроздан Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !