Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ирина Тенчева: Иван беше телевизионен шут

отпечатай новината

03.11.2016 13:04 | Видян 4488 пъти

Ирина Тенчева: Иван беше телевизионен шут

Продуцентът на "Фермата" Иван Христов носи на ръце половинката си Ирина Тенчева, без да подозира какъв е бил в собствените й очи, преди да се случи заварката помежду им, пише ПИК. Пиарката изпитвала абсолютно безразличие към бъдещия баща на третото си дете, допреди да започне работа при него като водеща на "Най-добрата майка".

Всъщност, оказва се, двамата се преследвали един друг цял живот. Учили в едно училище. "Той беше в долния клас. После сме били заедно и във факултета по журналистика. А в качеството ми на пиар често канех Иван и Андрей за благотворителните ми кампании за деца от домове. От двамата точно с Иван никога не съм била по-близка. Аз не ги харесвах особено в забавната им роля - не бяха мой тип мъже, от тези, които се правят на шутове. Аз бях в друг, по-сериозен сектор", призна Ирина пред звездните си съквартиранти.

Публична тайна е, че когато хлътна по Тенчева, тогава все още с фамилията на бившия си съпруг - Сарачинова, едната половинка от дуото Опосуми бе женен на водещата Вихра Петрова. Участниците в любовния триъгълник си уредиха отношенията със зрелищни медийни панаири, в които двете жени на Иван си размениха не едва и две жестоки обиди. Войната за продуцента спечели Тенчева и след развода си с Вихра Иван заживя с наследницата й в огромна къща в подножието на Витоша.

"Винаги съм гледала на Иван и Андрей като на по-малки от мен, но накрая дойде сляпата неделя откъдето най-малко очаквах. Цената, която платих, беше убийствена", изтъкна Ирина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !