Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Луна се обяви за президент

отпечатай новината

07.11.2016 16:56 | Видян 1828 пъти

Луна се обяви за президент

"Аз съм българският президент! Който както иска да го приема - с ирония, насмешка или като нещо сериозно, но това е факт. Успях със своята човечност да спечеля хората, без да ги купувам!" Това обяви сензационно фолкпевицата Луна пред "България Днес" в изборния ден. Изпълнителката, която точно преди една година под покрива на риалити формата "ВИП брадър" стартира проекта "Луна - президент", днес твърди, че именно тя е държавният глава на страната ни.

В това я убеждават десетките нейни почитатели и идейни последователи, които безрезервно я подкрепят, пише БЛИЦ. "Българският народ ме спираше по улиците и ме провокираше, молеше ме, всеки ме караше да се кандидатирам. Не е случайно, че тази титла, която на шега я стартирах миналата година във "ВИП брадър", ми донесе тази слава. Всички се обръщат към мен с прозвището "Луна - президент" - разказва блондинката, която след шоуто натрупа завидна популярност и успя да възвърне позициите си на музикалната сцена. "Сериозно се замислям дали да не изпълня исканията на народа и да не вляза в политиката, тъй като съм в чудесни отношения и с медиите, и с българските граждани, защото е време някой истински човек да се погрижи за тях" - допълва още Луна. Въпреки че реално не се кандидатира за тези избори, фолкпевицата признава, че с отношението си към хората, ги е накарала да вярват в идеята, че именно тя е новият ни президент.

За съжаление майката на изпълнителката почина внезапно през януари. В нейна памет Луна записа видеото към хитовото парче "Луна - президент" и песента "Приказка за моята майка". "Майка ми беше много впечатлена от идеята да бъда държавен глава. Затова и посветих песента на нея. Тя ме слушаше, докато я пея и ми каза: "Луна, мамо, ти наистина един ден можеш да станеш президент!" - спомня си с гордост и болка изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !