Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Вихра още жали по Иван

отпечатай новината

07.11.2016 17:33 | Видян 3825 пъти

Вихра още жали по Иван

Почти 6 години след раздялата си с продуцента Иван Христов бившата му жена още не го е преодоляла, пише "Таблоид". Телевизионната водеща безрезултатно се опитва да се влюби отново и дори смени няколко гаджета. Резултатът обаче е, че се чувства все по-самотно и по-самотно. Трудно й е да приеме, че бе сменена от Ирина Тенчева в леглото на милионера Иван, но се старае да свикне с мисълта.

Двамата с продуцента продължават да се виждат само заради дъщеря си Ава, но изглежда дори тези краткотрайни контакти са били достатъчни, за да разгорят отново старите чувства. Вихра си спомня за времето, когато двамата с Иван били неразделни и се разбирали чудесно. Всичко обаче приключило в деня, в който подписали брачните си обети. След този момент сякаш целият им свят се сринал и от предишната хармония не останала и следа.

"С течение на времето ще научиш тънката разлика между това да крепиш една ръка и да заробиш една душа и ще разбереш, че да обичаш не значи да се осланяш на някого и че партньорството не значи сигурност. Ще започнеш да научаваш, че целувките не са договор, нито подаръците са обещания...Ще научиш, че колкото по-сурово съдиш другите, толкова по-сурово ще те съдят и накрая ще те осъдят", излива си душата Вихра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !