И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Ася избира жена за Фермер на седмицата

отпечатай новината

08.11.2016 17:32 | Видян 1440 пъти

Ася избира жена за Фермер на седмицата

В понеделник вечер Ася Капчикова напусна Фермата след  8 седмици живот в близост до земята. Резултатът от двубоя между нея и Силвия бе категоричен, като Ася не спечели нито една от игрите. В писмото си до оставащите в шоуто участници Ася написа:

“За мен Фермата беше приключение и начин на живот. Всеки от вас остави своя белег в мен, който ще пазя. Прекрачих прага като Ася Капчикова, Мис Плеймейт 2015 г. Тръгвам си като ратайчето Ася Капачикова. Ако зависеше от мен, фeрмер на седмицата нямаше да има,тъй като съм я сърбала тази попара.“

След два месеца във Фермата Ася успя да промени представите на зрители и участници за това коя е тя.

„Напълняла съм много, което за мен е недопустимо. Но съм го приела. Фермата за мен беше начин на живот. Ще я помня до последния си дъх. Знам, че съм борбена, но много хора не очакваха това от мен. Ще ми липсват хората във Фермата, признава Ася на раздяла.

Докато Ася пише писмото, фермерите ще отпразнуват победата на Силвия. „Беше най-хубавата ми вечер във Фермата. Усещането да се върнеш победител е невероятно“, споделя Силвия.  Участниците дори измислят и пеят собствен химн, шегуват се, че искат да го патентоват.  Водещият Андрей обявява решението на Ася, жена  да бъде новият фермер на седмицата. „Времето е студено, но ще ни трябва и духовна храна“, казва избраната за водач тази седмица дама в обръщение към останалите.

В тазседмичната класова битка капитаните на отборите ще бъдат избрани на принципа град-село. Нико и Стоян застават начело на отборите, като Нико избира Финци, Михо, Силвия и Деси, а Стоян – Юлияна, Галя, Краси и Dee. Отборите бутат бали със сено за време, а залогът е голям, защото във “Фермата” е студено, всички са уморени и гладни, и искат да спят на богато. Кой отбор ще спечели, зрителите ще видят тази вечер от 21.00 часа, когато във “Фермата” участниците ще празнуват Архангел Михаил и именния ден на Михо.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !