Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Христо Живков развел новата си любов

отпечатай новината

09.11.2016 13:11 | Видян 10811 пъти

Христо Живков развел новата си любов

Актьорът със световна слава Христо живков, който оплеска имиджа си на международна звезда с участието си във ВИП Брадър, е развел тайнствената си любима - аниматорката Ружа Колева, и е зарязал дългогодишната си спътница в живота заради новата си любов, научи сензационно Таблоид. Любовта между ружа и Христо пламнала случайно. Аниматорката зарязала 7-годишен брак заради актьора, който бе прелъстен и изигран от Емануела.

Актьорът все още имал връзка с 16 години по-възрастната от него писателка феминистка Виргиния Захариева, но хлътнал до уши по атрактивната художничка. дори рискувал кариерата си, като с епреместил да живее в Калифорния при нея и детето ѝ.

Именно заради ревнивата ружа Живков категорично отказваше да участва в мисията "Индийски сериал" и да е в опасна близост до изкусителката Емануела. Но когато разбрала за случката в тоалетната, аниматорката била категорична, че няма да му прости в никакъв случай. После, като изгелдала скандалните епизоди в интернет, му простила, тъй като видяла разкаянието на Христо.

"Аз обичам този мъж и съм готова на всичко за него", казала Ружа Колева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !