Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Роналдo - от "ревльо" до лидер на "кралете"

отпечатай новината

09.11.2016 14:23 | Видян 1617 пъти

Роналдo - от

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо поднови договора си с Кралския клуб в началото на седмицата. Нападателят ще радва феновете на „Сантиаго Бернабеу“ до 2021 година и със сигурност ще продължи да бъде все така интригуваща персона, будеща полярни мнения, информира gong.bg. Португалецът е сред най-одумваните футболисти в наши дни, и докато за едни е идол, други – често го иронизират.

Без значение Роналдо е сред феномените в настоящия футболен свят, а безспорните му успехите утвърждават собственото му реноме на успял в професията играч. Всъщност нападателят изминава доста трънлив път преди да стигне до настоящите висини, откъдето гледа от позицията на трикратен носител на „Златната топка“ и на голямата звезда на Кралския клуб.

В действителност Роналдо има неособено приятно детство, което със сигурност е оставило своя отпечатък върху съзнанието му днес. Португалецът няма късмета да се радва семеен уют и сплотена фамилия, и от юношеските си години става свидетел на пагубното влияние на алкохола и наркотиците.

Независимо от това, бъдещият нападател успява да се съхрани и да запази високите си амбиции, които го водят и до днес. Наричан ревльо в детските си години и с характер на бунтар, Роналдо успява да надмогне всичко и днес да бъде един от най-успешните футболисти в световен мащаб.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !