Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Преследвачът на Мис България избяга от лудницата

отпечатай новината

09.11.2016 16:49 | Видян 2830 пъти

Преследвачът на Мис България избяга от лудницата

Александър Атанасов, за когото се твърди, че е преследвал и тормозил Мис България '99 Елена Ангелова и семейството й, е в неизвестност. Атанасов е избягал от намиращия се на Сточна гара в София Център за психично здраве в сряда, съобщава „Телеграф“. Часове преди да изчезне Ангелов споделил с останалите психично болни, че иска да излезе, за да направи политическа партия, с която да се яви на избори, твърдят запознати.

 Бившият чиновник от Министерство на земеделието е бил настанен в психодиспансера, след като е установено, че е опасен освен за околните, но и за самия себе си. Името му нашумя след престрелка в столичния квартал „Драгалевци“. Според една от версиите Атанасов нахлул в дома на Ангелова придружен от трима гардове.

Той от години бил влюбен в миската и я тормозел. Според нея и мъжа й Николай Нейчев Атанасов правел опити да монтира подслушватели в дома им, следял ги по почивките в чужбина и дори облитал с дрон къщата им. Кулминацията била на 8 октомври, когато Атанасов се явил пред къщата с искане миската да тръгне с него.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !