Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Ето кой ще е победителят във ВИП Брадър

отпечатай новината

11.11.2016 10:12 | Видян 2335 пъти

Ето кой ще е победителят във ВИП Брадър

Шокиращ обрат във "ВИП брадър" ще разтърси големия финал на шоуто. Очаква се устатата водеща Миглена Ангелова да си тръгне като големия победител от звездната къща, пише в. България днес. В последните седмици стана ясно, че една от най-конфликтните личности в риалити формата има най-много зрителски гласове. Въпреки скандалите, които Миглена предизвика в шоуто, Ангелова се оказа най-харесваният съквартирант в десетия юбилеен сезон на Големия брат.

Абсолютно неочаквано бившата водеща и многодетна майка получава рекорден зрителски вот. Феновете на шоуто имаха възможността да изразят възхищението си от нея по време на последната седмична мисия в предаването. В десетте позволени минути телефонни разговори Миглена получи безброй суперлативи, които разчувстваха коравосърдечната телевизионерка.

"Никога не съм очаквала толкова хора да ме харесват и подкрепят. Това ме съсипва" - през сълзи пророни Ангелова.

Невероятно големият брой последователи на водещата изместиха на втора позиция звездния кулинар Ути Бъчваров. Готвачът също се слави като един от най-харесваните съквартиранти. От старта на предаването Ути спечели сърцата на останалите в къщата с кулинарните си умения и въпреки ограничения бюджет никой не остана гладен.

Доскоро Бъчваров бе сочен като бъдещия голям победител, но през последните дни на шоуто Миглена рязко дръпна напред в класацията. Готвачът успя да свали 20 кила от началото на шоуто със специален хранителен режим и ежедневни тренировки във фитнес залата. Упоритостта на шишкавия кулинар се хареса на голяма част от зрителите, но с шоуто, което Миглена спретна в къщата, успя да бие всички рекорди.

Двамата в момента са главатари на противоположните лагери и напрежението между тях се реже с нож. Бъчваров дори обяви, че няма да продума и думичка на госпожа Искрено и лично до края на формата и след това.

"През цялото време Ути беше доброто ченге, а Миглена лошото. Голямата битка в последния ден от шоуто ще е между тях" - коментират из форумите страстните почитатели на формата.

След Ангелова и Бъчваров се нарежда скандалната Емануела. Фолкпевицата е истинска фурия в шоуто и върлите чалга фенове не спират да я подкрепят. За момента обаче почитателите на лекия жанр показват много по-малка активност от агитките на Миглена и Ути.

Часове преди големия финал на "ВИП брадър" зрителите на формата са в трескаво очакване за това кой ще се окичи с лентата на най-любима звезда на България.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !