Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Бон Джоуви влюбен 3 десетилетия в жена си

отпечатай новината

11.11.2016 13:47 | Видян 1999 пъти

Бон Джоуви влюбен 3 десетилетия в жена си

Джон Бон Джоуви и съпругата му Доротея Хърли се познават от ученици, днес имат 4 деца и никакво намерение да се разделят, пише ELLE. Пред списание People съпрузите разказват какво е съхранило любовта им и силната им връзка. След три бурни десетилетия на слава и живот под светлините на прожекторите 54-годишният музикант остава скромен човек и предан на семейството си.

„Не знам кой е този човек“, шегува се музикантът, когато слуша за творческите си постижения. За съпругата си Доротея той е готов да говори дълго, като споделя, че благодарение на нея техният брак е толкова силен. „Доротея е като лепило за семейството ни. Аз съм фантазьор и около себе си създавам хаос, а жена ми подрежда и събира всичко в едно. От момче с плакати по стените аз се превърнах в женен музикант и се радвам за това, дрои съм много щастлив“, казва Джон.

Бъдещите съпрузи са израснали заедно в Ню Джърси, а през 1989 г, когато Джон е на пика на своята популярност, те сключват брак в Лас Вегас. Двамата признават, че не винаги отношенията им са се развивали гладко. „Струва ми се, че ние израснахме с една и съща скорост, гледахме в една и съща посока, никога не сме били с различни гледни точки“, разказва Доротея за живота си със звездата от сцената.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !