Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Калин Терзийски: Елате да ме убиете!

отпечатай новината

12.11.2016 10:27 | Видян 1507 пъти

Калин Терзийски: Елате да ме убиете!

"Някой иска ли да убие Калин Терзийски? Моля да заповяда следобед в събота, да е подготвил кама, намазана с отрова, и да е прилично облечен. Калин Терзийски ще осигури всички други детайли по процедурата." С тези пиянски закани Калин Терзийски за пореден път успя да хвърли в паника своите верни до гроб читатели.
 
Не за първи път Кайо надава жален вой, че умира, че му е супер зле, че идва краят, "туто финито"... И някак винаги оживява. Някои вече го наричат шеговито "малкия Пищов", защото и скандалният кандидат-президент много пъти се е канил да се беси и да мре, но никога не си посяга, съобщава „България днес”.
 
"Само Калин Терзийски може да убие Калин Терзийски", философстват феновете. Разклатеното душевно състояние на Кальо Терзийски идва покрай огромната драма, която се вдигна покрай скандала с Хайтов и наследниците му.
 
"Познавах Хайтов и донякъде Радичков. Те бяха слуги на режим, който не мога да понасям. Правеха сви*ки на Живков!", пусна бомбата преди няколко дни Терзийски. Веднага Елена и Александър Хайтови поискаха извинение, но не го получиха и дадоха нареждане на адвоката си да започнат дело срещу почитателя на чашката. Терзийски се уплаши не на шега и току-що обясни как всъщност Хайтов бил "мъдър": "Аз обичам разказите на Хайтов, аз съм израснал с тях, аз обичам Хайтов и го смятам за мъдър човек. Познавахме се", обърна палачинката Калин.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !