Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Катето Евро гушка по 5 бона на месец

отпечатай новината

12.11.2016 10:38 | Видян 2502 пъти

Катето Евро гушка по 5 бона на месец

Пет бона на месец ще получава Катето Евро в bTV. След повече от две години без работа актрисата отново ще ни развеселява в национален ефир. Майката на Сашо Кадиев ще бъде водеща на развлекателно предаване, пише в. България днес. Новото предаване най-вероятно ще се излъчва през уикенда. В него ще се обсъждат теми от светския живот, а освен това ще има и поне по един гост.
 
Именно Сашко Кадиев навивал майка си да започне работа в телевизията. Първоначално тя се дърпала, но синът й бил настоятелен и Катето нямало как да откаже. Той успял да я убеди с довода, че не е добре да стои по цял ден вкъщи без работа. За нея било по-удачно да има различни занимания от гледането на внучето си. Още щом разбрала, че ще води собствено предаване, Евро решила да се тунингова. Преди няколко седмици звездата от "Оркестър без име" си избели зъбите, за да може усмивката й да сияе.

Все още не е ясно кога ще видим Евро на малкия екран. Самата тя неколкократно е заявявала, че ще започне работа в телевизията, но криеше подробности около самото предаване. Първите епизоди вече са заснети.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !