12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Заки се срамува, че е българин

отпечатай новината

14.11.2016 11:09 | Видян 1120 пъти

Заки се срамува, че е българин

Велизар Соколов, по-познат на меломаните като Заки от „Авеню“, призна, че често се срамува от това, че е роден в България. „Звучи ужасно, знам. Но не е нормално 80% от енергията си да влагаш в преодоляване на пречки, а едва оскъдните останали 20 % в нещо творческо и ползотворно“, изповяда се той пред Нова Телевизия.

Тригодишната пауза в отношенията с дуетната му половинка Боби Иванчев била продуктувана от желанието им да се развиват като отделни личности. „Стигнахме до момент, в който искахме собствени семейства. Дотогава всичко беше общо, наше. Заедно сме от трети клас, музиката и впоследствие бизнесът ни събраха. Имахме като че ли нуждата да пораснем като индивидуалности“, смята Заки, който е сред най-уважаваните адвокати по авторски права у нас.

 Колко силен е обмена на енергии на "Авеню" с феновете ще разберем на концерта им на 16 ноември в зала 3 на НДК, с който ще представят новия си албум. „Един от пропуските, които си отчитаме като група е, че не сме се срещали достатъчно много с публиката."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !