Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Утре стартира Bake off: най-сладкото състезание

отпечатай новината

14.11.2016 16:58 | Видян 1409 пъти

Утре стартира Bake off: най-сладкото състезание

На 15-и ноември от 20.00 ч. по NOVA стартира Bake Off: най-сладкото състезание. Всеки вторник и сряда зрителите ще имат възможността да проследят най-сладката надпревара в ефира – тази за „Най-добрия любител сладкар и пекар на България“.
На малкия екран ще се изявят 12 участници, избрани от над 250 желаещи да участват във формата. Утре, в първия епизод на предаването, те ще се изправят пред първото си изпитание за сръчност, а именно – торта „Гараш“. Най-интересното и малко известно е, че това е българска шоколадова торта, която през последните десетилетия става все по-популярна и в Западна Европа заради своя чудесен вкус и деликатен аромат.
Но дали така познатият на всички десерт няма да изиграе лоша шега на участниците? Ще бъде ли надпреварата за време и умения честна и колко торти ще стигнат цели до масата за оценка на експертното жури? Всичко това ще разберем утре, 15-и ноември, от 20.00 ч. само по NOVA.
А ето и кои са претендентите за титлата „Най-добър любител сладкар и пекар на България“:
Анита Мариянова, 26 г, гр. Белене: живее в Уелс, Великобритания, но се завръща в родния си град Белене заедно със семейството си, за да работи по европейски проекти. Почти всеки ден прави по една торта и както самата тя казва, вече може да ги приготвя и насън.
Десислава Славчева, 35 г., гр София: работи като ИТ консултант, а свободното си време поделя между пътуванията и вкусно приготвените печива и десерти. Обича да изненадва семейството и приятелите си с нетрадиционни вкусове и аромати като съчетанието от мащерка с боровинки например.
Диляна Атанасова, 23 г., гр. Сливен: в момента учи маркетинг в Пловдив. На ръката все още има белег от един от първите й кулинарни опити – домашни бонбони от карамел. Мечтае за голямо, здраво и сплотено семейство.
Димана Дамянова, 28 г., гр. София: по професия е строителен инженер, но това не й пречи да създава кулинарни творби и в кухнята. Прави основно десерти, а нейна запазена марка са къпкейковете.
Емил Христов, 29 г., гр. София: работи като сервитьор в един от най-елитните ресторанти в София, но у дома си влиза в ролята на шеф – готвач. Сладкарството е хобито, което го кара да мечтае.
Камелия Андонова, 32 г., гр. София: успешно съчетава работата в банка с приготвянето на разтапящи сетивата сладкиши. Поддържа перфектната си форма с бокс и любимите й протеинови мъфини с малини и шоколадов крем от авокадо и какао.

Кирилка Йорданова, 39 г., гр. София: професията й на инженер – химик явно й помага и в кухнята, защото няма десерт или печиво, което да не може да приготви. Калориите гори с любимите народни танци.

Марио Марински, 22 г., гр Пловдив: работи във фирма за строителна техника и спортува активно. Неговият специалитет са еклерите, а неустоимият вкус получава, като добавя ром в крема.
Моника Велева, 18 г., гр. София: макар че все още е ученичка, Моника е приготвяла повече печива и десерти от съучениците си, защото кулинарията е нейна страст от 7-годишна. Освен това, може да каже „торта“ на немски, английски и френски език.
Петко Мирчев, 42 г., гр. София: жонглира между дизайна, фотографията, пианото и кулинарията. Мечтае да създаде собствени рецепти за шоколадови изделия.
Зарко Сарафян, 29 г., гр. Пловдив: през деня управлява фабрика за консерви, а вечерта разпуска в кухнята. Негов специалитет е баница с кашкавал и магданоз. Иска да има до себе си жена, която да готви по-добре от него.

Георги Найденов, 34 г., гр. София: пасторът в протестантска църква обича да приготвя сладки изкушения за съпругата и трите си деца, а любимата му форма за десерти е сърцевидната. Спокойствието и любовта от работата си той пренася и в кухнята.
Как се справят с предизвикателствата любителите сладкари и пекари ще оцени експертното жури на предаването шеф Юлия Панджерова и шеф Юри Балталийски, а водещите Алекс Раева и Рафи Бохосян ще потопят зрителите в несравнимо позитивната атмосфера на това сладко изкушение. И макар да е много сладко, във всеки епизод един от участниците ще отпада от надпреварата за титлата.
Не пропускайте старта на “Bake off: най-сладкото състезание“ утре, 15-и ноември, от 20.00 ч., само по NOVA.
Всичко интересно и забавно, което се случва в предаването, както и игрите за феновете на сладкото състезание, можете да следите и на официалната Фейсбук страница Bake Off: най-сладкото състезание.





автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !