Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Най-малкият Бекъм е новият Бийбър

отпечатай новината

15.11.2016 10:17 | Видян 1590 пъти

Най-малкият Бекъм е новият Бийбър

За разлика от братята си Бруклин и Ромео, които вървят по стъпките на баща си във футбола, мъникът демонстрира певчески талант и иска да се развива като певец и музикант, пише tialoto.bg. Мама Вики изглежда не е против и дори смята да менажира кариерата му. Дейвид обаче не бил съгласен, защото според него половинката му физически нямала достатъчно време да се справи успешно с тази задача.

„Виктория е категорична, че тя ще бъде мениджър на Круз. Тя твърди, че е идеална за позицията, защото има достатъчно опит в бранша от първа ръка и знае как се случват нещата в него,  източник пред сп. Closer.

Бившият футболист смятал, че мениджър на момчето му трябва да бъде Скутър Барун, който в момента се грижи и за кариерата на Джъстин Бийбър. Неотдавна и създателят на X Factor Саймън Коуел проявил интерес към Круз, след като видял негови музикални видеа в Instagram.

Миналия уикенд Дейвид загатна, че синът му вече записва в студио като качи снимка в социалната мрежа на малкия талант в студиото на Родни Дженкинс – човекът продуцирал албумите на Бийбър, Джей Ло, Spice Girls и дузина други звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !