Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кендъл Дженър натъжи над 64,5 милиона души

отпечатай новината

15.11.2016 12:21 | Видян 1340 пъти

Кендъл Дженър натъжи над 64,5 милиона души

 Супермоделът и риалити звезда Кендъл Дженър изненада всичките си почитатели, след като реши да изтрие профила си в социалната мрежа "Инстаграм". Звездата последва примера на тийн идолът Джъстин Бийбър, но с разликата, че той все пак предупреди милионите си фенове, че ще го направи, докато тя изненада неприятно своите десетки милиони последователи.
Припомняме ви, че Кендъл има над 64,5 млн. последователи и то само в "Инстаграм", което я прави едно от най-популярните лица на социалната мрежа.

В последното си интервю тя разкри: "Имам много близки приятели, сред които и членове на семейството ми, които са толкова пристрастени към телефоните си, че не могат да се откъснат от тях. Тогава осъзнах, че се превръщам в една от тях. Затова реших да изтрия "Инстаграм", поне за известно време".

Преди известно време Кендъл призна, че страда от мистериозна болест, която буди мозъка и през нощта, но тялото и все още спи. Отказа редица важни ангажименти, защото не знае какво представлява този вид парализа и как се лекува, а и не е много известна в лекарските среди.

Тази парализа може да се дължи на пренатоварения й график и голямата шумотевица около красавицата, които я натоварват прекалено много психически и тялото и реагира на целия този стрес. Може би това е и една от главните причини да се скрие за известно време от социалното и медийното пространство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !