Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лепа Брена лапва 100 бона от Пловдив

отпечатай новината

17.11.2016 14:33 | Видян 1418 пъти

Лепа Брена лапва 100 бона от Пловдив

 Умопомрачителен хонорар ще лапне Лепа Брена за концерта си в Пловдив. Сръбската звезда ще прибере близо 100 бона, пише в. „България Днес“. На час Лепа заработва по около 40 000 лева. Очакванията са тя да забавлява публиката в Пловдив повече от два часа. Брена е поставила условията си пред организаторите и е била непреклонна пред исканията си. Те от своя страна се съгласили, защото смятат, че ще избият огромната сума.

Концертът ще се проведе на 8 април в зала „Колодрум“. Това ще бъде първото участие на изпълнителната на редица хитове в града под тепетата, а и единственият й концерт в България за 2017-а.

56-годишната певица има няколко изяви на родна сцена. Тя е споделяла, че винаги е щастлива, когато е в България.

Организаторите очакват залата да се пръска по шевовете за първия концерт на Лепа Брена в Пловдив. Капацитетът на съоръжението за подобни събития е 7500 места, като в тях влизат и правостоящите. Феновете смятат, че залата ще бъде изцяло запълнена, като дори са на мнение, че тя е малка за подобни прояви. Според тях всички почитатели на сръбската музика най-вероятно ще се изсипят в Пловдив, за да чуят хитовете на любимата си изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !