Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Надя от Елит разкри как е издъхнал Йоло

отпечатай новината

21.11.2016 10:35 | Видян 2245 пъти

Надя от Елит разкри как е издъхнал Йоло

 Надя Иванова, по известна като Надя от „Елит“ за първи път повдига завесата на драматичните събития в живота си. Пред Уикенд тя разказва, че най-трудно в Къщата на ВИП Брадър й било да сдържа емоциите си от най-трагичната случка в живота й.
Надя отрича слуховете, че семейството на приятеля й Йоло я обвиняват за смъртта му. Дори и днес са в чудесни отношения и поддържат връзка.  „Достатъчно за мен е, че Йоло го няма. Дали е издъхнал в ръцете ми или не – което не е самата истина, мисля, че няма значение."

Надя не се изненадва и от коментарите относно външния си вид, че прилича на анорексичка. „Подобни коментари не ме изненадват, нито ме обиждат. Давах си сметка, че съм отслабнала много. Разбирах и как изглеждам отстрани. Бях подготвена за одумване. Да, истината е, че бях твърде слаба и това си има своето обяснение. Хората преживяват по различен начин трудните моменти. Някой се тъпчат, други отслабват. В момента съм 48 килограма, а влязох в Къщата 45. Мисля, че вървя към светлината“.

Красавицата коментира и слуховете, че се е разделила с Андрей Арнаудов заради магия.  „Не мога да кажа, че вярвам кой знае колко. Не знам. Докато имахме връзка с Андрей, съм намирала разни предмети".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !