Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Алисия пак се изложи

отпечатай новината

21.11.2016 15:07 | Видян 2603 пъти

Алисия пак се изложи

Както стана модерно напоследък, известни родни красавици стават рекламни лица на разкрасителни процедури и демонстрират нагледно вълшебните им свойства. Алисия също се нареди на тази опашка, но при нея рекламата е по-скоро анти. На пръв поглед в снимката може да не видите нищо необичайно, дори ще ви се понрави доста, защото певицата е разголила краче. Истината обаче е, че тя демонстрира нещо доста притеснително.

Алисия не остана по-назад от останалите нашенски хубавици, които в последно време много обичат да ни показват какво правят по цял ден в салоните за красота. И бившата г-жа Божинова демонстрира в социалните мрежи грижа за външния си вид, като ни удостои с честта да видим как се обезкосмява.

Всичко до тук би минало без много шум, но в случая Ася е хваната в сериозна поредна издънка от наблюдатели. Процедурата, на която фолк дивата се подлага задължително се извършва със специални защитни очила както за козметичката, така и за клинтката, тъй като светлинните импулси, които се използват са много вредни и поставят в опасност очното здраве.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !